В Україні створили власний гастрономічний гід по крафтовим закладам

Путівник «Дороги гурманів. 100 крафтових місць України» – це не рейтинг, а добірка, яка описує крафтове виробництво будь-яких продуктів – сиру, устриць, вина, м’яса, риби, яєць, равликів, пива, овочів і фруктів.

У друкованому гіді є п’яь розділів: «Центр і Північ», «Карпати», «Захід», «Південь» та «Схід», ще мандрівники знайдуть п’ять карт і маршрутів: «Подорож з акцентом», «Уздовж Тиси», «Крафтова Бакота», «Смачно, як у Гоголя», «Смаки Донбасу». У представлених локаціях можна домовитися про екскурсію та дегустацію, познайомитися з фермерами, побачити на власні очі процес виготовлення органічних продуктів.

У книзі розповідається про чернігівське вино, київських осетрів, миколаївські устриці, сєвєродонецькі банани, варення з кульбаби, качану кашу, медяники-веселяники та емоційне пиво. Гастрогід «Дороги гурманів» можна придбати на книжковій платформі Yakaboo.

Проєкт «Дороги гурманів» створено групою компаній RDS до 30-річчя Незалежності України.

Раніше на Muse – В Україну прибули експерти Michelin: складуть рейтинг ресторанів

 

Коментарі

вгору