Українського гравця в Counter-Strike визнали кіберспортсменом року

Гравець у Counter-Strike: Global Offensive Олександр Костильов, відомий під нікнеймом s1mple, що представляє команду Natus Vincere (Na`Vi), став найкращим кіберспортсменом.

Александр s1mple Костылев. Фото — Josip Brtan / HLTV

Переможця оголосили на найпрестижнішій церемонії ігрової індустрії The Game Awards 2021, повідомляє «Маяк» із посиланням на організаторів премії. Окрім «Кращого кіберспортсмена» оголошено переможців у ще 29 номінаціях: «Найкращі ігри» у різних жанрах, «Найкращий сценарій», «Найкраща анімація», «Найкращий саундтрек», «Найкращий актор» і так далі. Найбільше нагород здобула гра It Takes Two.

Крім того, Na`Vi, що складається з українських та російських гравців, виграла у номінації «Найкраща кіберспортивна команда». Раніше цього року команда перемогла в кіберспортивному турнірі з CS:GO — PGL Major Stockholm 2021. Призовий фонд склав два мільйони доларів, а найкращим гравцем турніру став якраз s1mple.

У номінації Na`Vi випередила російську кіберспортивну команду Team Spirit, яка цього року стала переможцем найбільшого міжнародного турніру з Dota 2 – The International 10.

Раніше на Muse – В Украине киберспорт официально признали видом спорта

Коментарі

вгору